Turisme

Donar sentit, utilitat i vida a Can Suriol del Castell de Grabuac no és possible sense la gent. Fer sentir a tots els visitants del nostre celler la vida a pagès durant la seva estada i aprendre a gaudir del món del vi és la nostra manera de ser.

El Penedès ha estat i és un lloc de pas, està travessat per camins mil·lenaris, hi ha passat i hi passa molta gent , és preciós però pocs s’hi han aturat per a gaudir-ne i fruir-lo. Es un tresor que han gaudit i preservat els que hi vivim ara ho podem posar en valor .

El turisme està en constant evolució i a Can Suriol volem proposar una forma pròpia d’entendre’l i gestionar-lo. Sabem que cada any augmenta en molt el número de turistes per tot el món, això vol dir perill de massificació. Tots anem a la recerca de llocs verges i poc trillats que quan comencen a ser destí turístic deixen de ser-ho , el nostre compromís està en treballar per a un bon equilibri , per a mantenir l’autenticitat, per això volem esdevenir un centre de referència en la rebuda i el tracte de l’enoturista que ens visiti. Volem que tothom qui passi per el nostre celler, es senti pagès, durant la seva estada. Suriol és Masia, Vinya i Celler.