El Castell de Grabuac és un hotel rural amb encant situat al bell mig de Grabuac (PB-000636), un poble de postal envoltat de vinyes. Disposem de quatre habitacions amb bany, menjador i cuina on s’hi poden allotjar fins a 12 persones.

Una casa de poble en un entorn preciós amb possibilitat de realitzar-hi diverses activitats o visites a la zona.

A Suriol disposem de 4 habitacions amb bany, menjador i cuina on s’hi poden allotjar fins a 12 persones. Una casa de poble en un entorn preciós amb diverses activitats i visites a la zona

La Suite Xarel·lo es el lloc perfecte per descansar amb vistes al Celler. Disposa de un llit de matrimoni, un llit supletori, televisió, lavabo i un jacuzzi per disfrutar quan arribeu a casa.

L’habitació Monastrell disposa d’un llit de matrimoni, televisió i lavabo amb plat de dutxa. Ideal per les sortides esporàdiques de cap de setmana!

L’habitació Parellada és una habitació individual en la que es pot afegir un llit supletori. Disposa de televisor i de lavabo pròpi amb plat de dutxa. Perfecte per desconectar de l’estrès de la ciutat.

L’habitació Ull de Llebre disposa de 3 llits individuals, i està situada just sota de la teulada del Castell, per el que te unes vistes magnifiques de tot l’entorn del Celler i Montserrat. Té també televisor i un lavabo pròpi amb plat de dutxa. Pensada per acollir els nens de la casa.