Un petit i acollidor restaurant especialitzat en brasa de màxima qualitat. Un entorn inigualable, on cada racó és part de la nostra historia. Envoltat de vinyes i amb un jardí molt extens per portar a terme qualsevol celebració.

 

Un restaurant-braseria per gaudir de les millors carns fresques i verduretes fresques i de temporada a la brasa i amb els vins i caves de Can Suriol, ecològics i de collita pròpia. Dins del nostre restaurant, amb capacitat per 40 comensals, hi trobareu l’antiga Sínia de Can Suriol que donava aigua al safareig del poble i a l’hort que es cultiva, i que alhora li aporta història, sentit i tradició que ens ajudarà a fer d’aquest dia un record inoblidable, amb la calma i qualitat que ens caracteritza.

 

Els productes Km0 son el pal de paller del nostre cistell, aixi com els vins i caves que elabora la família al celler, situat a 200m del restaurant. Totes les nostres elaboracions són fetes al moment i per a cadascun de vosaltres; és per això que us demanem que sempre reserveu per venir a visitar-nos, ja que cuinem per a tu i els teus. Estimem el que fem i cuidem cada detall.