Des d’un ANIVERSARI especial amb els vostres amics i familiars, una COMUNIÓ amb elegància i espai per la canalla o un CASAMENT romàntic en un entorn encantador, fins a sales espaioses amb projector per a EMPRESES per fer dinàmiques de grup o escapades corporatives.

Catàleg Casaments

Tanca el sulls
i imagina
el teu
gran dia.. Suriol!

Disposem de diverses sales i espais disponibles per llogar que faran les delícies dels assistents més exigents. Des de la sala Can Suriol, de nova construcció i plena de llum natural, fins a la sala Castell de Grabuac, de pedra i de l’estil més tradicional del Penedès. Un entorn ideal per a qualsevol tipus de celebració o esdeveniment.

SALA CAN SURIOL
Espectacular espai de nova construcció amb uns grans finestrals que ens asseguren llum natural i una estructura de fusta que ens aporta un ambient càlid i agradable per a la celebració de grans actes de fins a 100 persones.

SALA CASTELL DE GRABUAC
Situada a l’antic celler d’elaboració de la familia. En l’actualitat hi trobem un magnífic espai amb parets de pedra originals adaptada per a menjars familiars, grups de treball… amb capacitat de fins a 40 persones.

CAPELLA DE SANT PAU DE GRABUAC
Petita capella d’estil Romànic ideal per celebrar casaments o qualsevol tipus de celebracions religioses en família.

EL PATI DEL CASTELL
Magnífic espai pavimentat que ens permetrà caminar i ballar al costat de les pedres del Castell de Grabuac amb vistes a les vinyes i a la Muntanya de Montserrat.

MIRADOR DE CAN SURIOL
Un espai ideal per gaudir d’una copa en companyia, o per disfrutar d’una posta de sol com no n’has vist cap.