PENEDÈS el consell regulador de la denominació d’origen Penedès garanteix que tots els nostres vins estan elaborats en aquesta zona i específicament en la subzona del Turons de Vilafranca que és on hi tenim la nostra finca.

CAVA el consell regulador de la denominació d’origen Cava garanteix que totes les nostres ampolles de vins escumosos s’elaboren seguint el mètode d’elaboració tradicional.

VINYA CELLER MASIA el consorci per l’ús del segell Vinya Celler Masia garanteix el nostre ADN  vinya pròpia,  elaboració pròpia i embotellat amb la nostra marca en el nostre celler, i masia com a compromís amb aquella tradició que  ha anat preservant el millor dels canvis.

CCPAE / NOP-USDA El conxell Català de la producció agrària ecològica certifica que tots els nostres vins compleixen amb les normatives Europees i Americanes pel que fa referència als productes Ecològics, Biològics o Orgànics.

PENEDÈS TURISME Des de 1995 també estem adherits al Consorci Enoturisme Penedès ja que part dels recursos de la empresa també s’han destinat a la creació de nous espais i activitats relacionades amb l’enoturisme i la cultura.

TERRADINÀMICA Associació de productors que ens ajudem en la elaboració dels preparats biodinàmics i que volem promoure el coneixement iniciat per Rudolf Steiner lligat a l’organisme granja.