Any 2013

Traspàs del restaurant – càtering “La Taba”, a l’Eudald Suriol, fill de la familia, qui dona un gran impuls a l’enoturisme del Celler a través de la gastronomía.  

Any 2010

Refundació de l’associació Terradinàmica per la promoció de la agricultura biodinàmica i realització dels primers tractaments biodinàmics a la finca.  

Any 2011

Rehabilitació de l’antic corral, on hi teniem porcs, cabres i bestiar en general, per tal d’obtenir un nou espai polivalent més ampli, que avui en dia acull la botiga del Celler.  

Any 2009

Rehabilitació de l’antic Celler del Castell de Grabuac com a “sala Castell de Grabuac” apta per la realització de multitud de esdeveniments tals com celebracions, àpats, tastos..

2008

Ernesto Pereira, que es va enamorar de l’espai, arriba a un acord amb el Celler per tal de fundar el restaurant “La Taba” a la sínia de Can Suriol, amb menjars tradicionals a la brasa, amb el toc del tall argentí.  

Any 1996

Inscripció del celler al CCPAE. Certificació ecològica per a totes les vinyes de la propietat que en aquell moment eren 18Ha.